- Reklama -

Osobitá parfémová voda Davida Pastrňáka. Jedinečná vůně pro silné muže!

- Reklama -

Pánský parfém s orientálním a dřevitým charakterem je ztělesněním mužné elegance a síly. Exkluzivní Eau de Parfum PASTA88 je složena z prvotřídních ingrediencí. Společně vytvářejí neodolatelně atraktivní a sofistikované aroma. Vůni přináší nejlepší český hokejista David Pastrňák, který do ní vnáší svou vlastní osobnost. Vyzkoušíte tuto vyváženou kombinaci s dřevitými, exotickými a hlubokými tóny?

Nakoupíte ZDE.

Složení vůně:
Hlava – bergamot, elemi
Srdce – pelargónie, pimento, levandule
Základ – cedrové dřevo, pačuli, vanilka, rum

Pokusit se! Nejprve ucítíte bergamot a elemi, které vůni dodávají energii a živost. Jejich osvěžující tóny okamžitě osloví vaše smysly a zahalí vás do nádherného prvního dojmu.

- Reklama -

Ve středu vůně je kombinace pelargónie, pimenta a levandule. Geranium přináší jemnou květinovou vrstvu, která se hladce prolíná s kořenitým tónem pimenta. Levandule pak dodává jemnou svěžest a eleganci.

Základ této vůně je postaven na bohatých a smyslných tónech cedrového dřeva, pačuli, vanilky a rumu. Cedrové dřevo a pačuli dodávají hloubku a přitažlivost, zatímco vanilka a rum doplňují teplý a sladký akord. Tyto základní ingredience se spojí, aby vytvořily konečný dojem, který šíří smyslnost a vytváří neodolatelnou vazbu.

Vůně PASTA88 je pečlivě složena z prvotřídních ingrediencí s orientálním a dřevitým charakterem. To, co začíná jako svěží orientální vůně, se postupně mění v hluboké dřevité tóny, které vydrží neuvěřitelně dlouho. Každý detail tohoto parfému je promyšlen tak, aby odpovídal silnému a sebevědomému muži.

Představte si, jak tato jedinečná vůně podtrhne vaši osobnost. Představte si, jak si lidé budou pamatovat vaši přítomnost, i když budete dávno pryč. Vůně PASTA88 je jako magnet; zapíše se do paměti a zanechá za sebou neodolatelnou stopu sebevědomí a charisma, která přitahuje ostatní.

Orientální a dřevitý pánský parfém PASTA88 je vhodný pro muže, kteří touží po jedinečném a silném zážitku. Jeho aroma se vám vryje do paměti a zanechá za sebou stopu sebevědomí a charisma. Základ parfému je tak kvalitní, že si vůni můžete užívat opravdu dlouho při každém použití. Buďte silní a sebevědomí. Objednejte si parfém PASTA88 ještě dnes a zažijte, jak vaše sebevědomí stoupne na novou úroveň!

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -