- Reklama -

Pastrňák dal hattrick a na led letěly kšilto… medvědí kožich!

- Reklama -

David Pastrňák si připsal 17. hattrick kariéry, a hlavně díky němu Boston Bruins vyhráli nad Ottawa Senators 6:2. Byla to také jejich třetí výhra v řadě. A “Pasta“ získal za skvělý výkon ocenění pro hráče utkání a… kdekdo by čekal záplavu kšiltovek za hattrick. Jenže tentokrát mu přistál na ledě také medvědí kožich! „Zajímalo by mě, jak ho dostali na stadion, po zápase jsem jim za tenhle speciální dárek dal moji hokejku“ smál se reportérům do kamer po zápase Pastrňák.

Z hattricku měl radost. „Když vám to tam padá, tak je to vždy zábava. Tenhle hattrick mě navíc těší o to víc, protože jsem ho dal díky dvěma trefám backhandem a jednou ze vzduchu. To se mi nedaří každý den, takže to bylo tentokrát speciální,“ hodnotil po zápase Pastrňák.

Boston se teď pere o vítězství v základní části. Ale s tím na Pastrňáka nechoďte, tahle trofej ho nezajímá. „Za Prezidentskou trofejí se nehrneme, je nám jedno, kolikátí skončíme. Soustředíme se hlavně na sebe, na nadcházející zápasy. Naše hra není taková, jaká chceme, aby byla. Jdeme zápas od zápasu, tak abychom byli ready, až půjde do tuhého,“ dodal Pastrňák.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -