- Reklama -

Pastrňákova stylová tříbodová rozlučka s rokem 2023

Poslední body roku 2023 si připsal David Pastrňák proti New Jersey Devils. A hned z toho byla výhra 5:4, ocenění první hvězdu zápasu a přerušení výsledkově nepříznivé série Boston Bruins. V zápase si připsal dvě branky a asistneci. A především trefa po krásné kličce do bekhendu stála za to. Český brankář Vaněček na druhé straně byl bezmocný.
„Nejdřív jsem si myslel, že budu střílet nahoru na lapačku. Ale potom jsem se podíval a měl jsem velkou rychlost. V tom případě je pro brankáře těžké mě pokrýt, takže jsem jel až k druhé tyčce,“ popisoval po zápase český kanonýr, který už si ve 34 utkáních připsal celkem 48 bodů (22+26).
„Věděli jsme, že soupeř hrál podruhé ve dvou dnech. Takže naším cílem bylo postupně budovat naši hru až do třetí třetiny a trochu ho unavit. A myslím si, že jsme většinou odvedli celkem pěknou práci,“ dodal “Pasta“.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -