- Reklama -

Penguins se trápí. Nadešel čas na přestavbu?

- Reklama -

Dan Klingerski z portálu Pittsburgh Hockey Now poukazuje na to, jak nedávná slova generálního manažera Penguins Kylea Dubase vytvořila spekulace o tom, že by mohl zvažovat přestavbu, pokud by se brzy výsledky týmu nezlepšily.

Klingerski nevyloučil, že by se v takovém případě mohl Dubas zkusit vyměnit beka Erika Karlssona, který souhlasil s výměnou do Pittsburghu proto, jelikož chtěl zabojovat o Stanley Cup.

Zámořský odborník si také umí představit výměnu útočníka Jakea Guentzela před březnovou přestupovou uzávěrkou. Pokud by se Dubas rozhodl, že je čas na změnu, k dispozici by mohli být hráči jako Rickard Rakell, Reilly Smith, Lars Eller, Noel Acciari či Ryan Graves.

- Reklama -

Pokud však jde o dlouholeté opory týmu Sidneyho Crosbyho, Jevgenije Malkina a Krise Letanga, Klingerski nevěří, že by jejich výkony směřovaly k tomu, aby byl tým motivovaný je vytrejdovat. Všem třem se daří.

Pittsburgh je momentálně s bilancí 14-13-3 na předposledním místě Metropolitní divize.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -