- Reklama -

Pittsburgh a Nashville získali forvardy

- Reklama -

Dva útočníci, kteří byli v neděli zapsáni na waiver listinu, zaujali konkurenci. Jansen Harkins směřuje do Pittsburghu, Samuel Fagemo do Nashvillu.

Harkins doposud strávil celou kariéru ve Winnipegu, který jej draftoval v roce 2015 ze 47. místa. 26letý Američan zaznamenal ve 154 zápasech NHL 13 branek a 14 asistencí. V minulé sezóně nasbíral ve 22 duelech pět bodů (3+2).

Přestože má Fagemo na kontě jen 13 klání NHL, podal v minulém ročníku velmi dobré výkony. V devíti duelech zaznamenal dva góly a asistenci. 23letý Švéd, který byl draftován v roce 2019 z 50. místa, působil především v AHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -