- Reklama -

Pohroma v Nashvillu. Subban a Arvidsson vypadli ze sestavy

- Reklama -

Fanshop týmu
Fanoušci Predators zažili černý čtvrtek. Klub v rámci jednoho dne ohlásil, že se mu zranili opory obránce P.K. Subban a forvard Viktor Arvidsson.
Subbana trápí potíže v horní části těla a byl už dokonce umístěn na listinu zraněných hráčů. Devětadvacetiletý Kanaďan nedohrál úterní zápas proti San Jose, který opustil po sedmi minutách od úvodního hvizdu.




Pokud bude hvězdný bek zdráv, bude se moci vrátit do hry nejdříve až ve středečním duelu se St. Louis.
Vedení týmu už zapsalo na soupisku zotaveného zadáka Dana Hamhuise.
Ještě hůře to vypadá s Arvidssonem. Pětadvacetiletý Švéd zmešká vinou zlomeniny palce, jež si přivodil v sobotním utkání proti Dallasu, šest až osm týdnů.
Produktivní člen první formace Nashvillu, kde hraje po boku Filipa Forberga a Ryana Johansena, nasbíral ve 13 střetnutích aktuální sezóny 13 bodů (8+5).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -