- Reklama -

Postupové scénáře pro 22. březen

- Reklama -

K týmům Washingtonu a Los Angeles, které už si zajistily účast v play off, můžou dnes večer přibýt tři další. Ve všech případech jde o mužstva Západní konference.
Dallas získá jistotu v případě, že jakýmkoliv způsobem porazí Chicago. Hvězdám bude stačit i bod, pokud Minnesota neuspěje s Kings. Jestliže Divoši prohrají v základní době, postupují Stars bez ohledu na svůj výsledek.
Anaheim může slavit postup, jestliže získá alespoň bod ze zápasu s Montrealem. Ducks si můžou dovolit i prohrát, pokud současně nezvítězí ani Arizona nad Edmontonem.
San Jose postoupí už dnes v případě, že jakýmkoliv způsobem porazí St. Louis. Pokud Žraloci prohrají s Bluesmany v nastavení či po nájezdech, budou potřebovat vítězství Edmontonu nad Kojoty. Pokud k němu dojde už v normální hrací době, můžou si dovolit prohrát i Sharks.
Nejžhavější kandidát na Prezidentovu trofej, tedy Washington, si v úterý večer může už zajistit prvenství ve Východní konferenci, pokud získá dva body z duelu s Ottawou.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -