- Reklama -

S Marnerem už prý byli dohodnutí, jenže…

- Reklama -

Fanshop týmuPříběh omezeně volného hráče Mitche Marnera a jeho vyjednávání s Maple Leafs získal další zajímavou kapitolu. Podle zdrojů stanice Sportsnet už byla dohoda na stole, na poslední chvíli ji však neschválil prezident Toronta Brendan Shanahan a vyjednávání tak pokračují.
Mitch Marner je ofenzivní fenomén, kterému po uplynulé sezoně skončil jeho tříletý nováčkovský kontrakt. Vzhledem k tomu, že v uplynulém ročníku nasbíral 94 bodů, je nasnadě, že očekává královskou výplatu. Už delší dobu se objevuje ve spekulacích, že by za něj některý z týmů předložil tzv. offer sheet a zkusil jej přetáhnout Torontu. Zatím se však nestalo. Mladá hvězda si přeje setrvat ve svém dosavadním působišti.
Velmi blízko dohodě se prý obě strany podle Satira Shaha ze Sportsnet ocitly před dvěma týdny. Klubovému prezidentovi se však nelíbila konečná podoba kontraktu a tak podpis stopl.


Generální manažer Maple Leafs Kyle Dubas se již dříve vyjádřil, že prodloužení spolupráce s Marnerem je pro něj prioritou. Klidně se může stát, že se vyjednávání potáhnou celé léto. Jaké bude mít tato zamotaná situace vyústění?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -