- Reklama -

Sedinové zůstanou ve Vancouveru do konce sezóny. Poté se rozhodne co dál

- Reklama -

Švédští bratři Henrik a Daniel Sedinové zůstanou součástí Vancouveru i po letošní uzávěrce přestupů.
Generální manažer Jim Benning oznámil, že organizace Canucks se s oběma bratry dohodla na spolupráci do konce této sezóny. Další možnosti spolu proberou až po vypršení jejich smlouvy 1. července.
Sedinové se s Benningem sešli už ve středu, ale nepřišli s žádným konkrétním návrhem toho, co by se mělo stát po skončení tohoto ročníku, až jejich kontrakty vyprší.
„Stále se nerozhodli ohledně své budoucnosti. Všichni jsme se shodli na tom, že odehrajeme tato poslední utkání a poté si spolu opět sedneme a uvidíme, na čem jsme. Řeknou nám co si myslí, my řekneme co si myslíme a na základě toho se rozhodneme co dál,“ prohlásil Benning.
Minulý týden se Henrik nechal slyšet, že spolu s Danielem dají Vancouveru vědět ještě před 26. únorem, zda by souhlasili s potenciální výměnou k jinému týmu, nebo zda budou chtít prodloužit smlouvu, či ukončit kariéru.
Oba se v létě stanou neomezeně volnými hráči.
Sedmatřicetiletí útočníci strávili celou svoji sedmnáctiletou kariéru právě ve Vancouveru. Henrik vede historické bodování klubu v počtu získaných asistencí, bodů a odehraných zápasů. Daniel má nejvíce branek a v asistencích, bodech a odehraných zápasech je na druhém místě za svým bratrem.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -