- Reklama -

Sens jsou v trablích. Vymění Kubalíka nebo padne kouč?

- Reklama -

Ottawa se v této sezóně trápí s naplňováním očekávání a Bruce Garrioch z deníku Ottawa Sun informuje, že generální manažer Steve Staios toho má nyní na stole hodně.

Trápení na ledě způsobilo, že fanoušci týmu začali volat po odvolání hlavního kouče D.J. Smithe. Vedení však chce být s kormidelníkem trpělivé, protože se mu líbí jeho přístup. Staiosova trpělivost však není nekonečná a brzy by mohla dojít.

Pokud jde o směny v samotném mužstvu, neočekává Garrioch velkou výměnu. Týmy NHL volali se zájmem o Drakea Bathersona, Senators se ale nechtějí vybrat tímto směrem.

- Reklama -

Staios je stála na telefonu a je tu šance, že by mohl vyměnit českého forvarda Dominika Kubalíka. Ten se může stát v létě nechráněným volným hráčem.

Podle Lylea Richardsona by Staios mohl dříve nebo později dojít k závěru, že trenérská změna bude tím nejlehčím řešení. Sens jsou s bilancí 9-10-0 na posledním místa Východní konference.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -