- Reklama -

Sharks si neudrží beka. S českým útočníkem stále jednají

- Reklama -

Generální manažer San Jose Mike Grier se rozhovořil několik dní před vstupním draftem NHL o situaci s potenciálně chráněnými volnými hráči.

Grier uvedl, že novou smlouvu nepodepíše s obráncem Calenem Addisonem, který měl právo přihlásit se na arbitráž. Kalifornský tým jej získal v listopadu od Minnesoty za Adama Rašku a draftovou volbu. V 60 zápasech v dresu Sharks vyprodukoval gól a 11 asistencí, stejně jako 66 trestných minut a 35 minusových bodů.

Grier se také zmínil, že vede jednání s agenty forvardů Lukea Kunina a Filipa Zadiny, kteří se mohou stát chráněnými volnými hráči.

Kunin má za sebou druhou sezónu v San Jose, v níž odehrál 77 zápasů se ziskem 11 branek a sedmi asistencí. Zadina zažil v této sezóně v dresu Sharks premiéru. Nakonec zaznamenal 13 gólů a 10 asistencí v 72 střetnutích.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -