- Reklama -

Smutná zpráva pro Rangers. Filip Chytil kvůli otřesu mozku už v této sezoně nenastoupí

- Reklama -

Český útočník Filip Chytil letos odehrál pouze deset utkání. Poté však utrpěl již čtvrtý zaznamenaný otřes mozku za svoji kariéru a od té doby se potýká s jeho následky. Čtyřiadvacetiletý Čech se pokoušel vrátit na led, po páteční události během ranního rozbruslení, kdy zkolaboval a spoluhráči mu museli pomoci z ledu, se však na radu lékařů rozhodl do konce tohoto ročníku odpočívat.

„Největší prioritou naší organizace je Filipovo zdraví. Budeme ho nadále podporovat v jeho rehabilitaci a cíli, kterým je, aby se vrátil na sezonu 2024/2025,“ stojí v prohlášení New York Rangers.

Filip Chytil nehraje od začátku loňského listopadu, kdy se zranil v zápase s Carolinou. Před několika týdny trénoval na ledě v doprovodu bývalého hráče Rangers Jaromíra Jágra a skills coache Radka Dudy.

„Je to nepříjemná situace, Filip patří mezi důležité hráče. Je to opravdu náročné, vidět ho v takové situaci,“ řekl hlavní trenér Rangers Peter Laviolette.

- Reklama -

Sám Filip Chytil o svém rozpoložení napsal fanouškům na Instagramu: „Byly to tři nejtěžší měsíce mého života. Nebylo to lehké pro mé blízké, rodinu a samozřejmě pro celou organizaci New York Rangers. Musíme ale i navzdory těmto těžkým momentům zůstat pozitivní a myslet na to, co je před námi,“ vzkázal fanouškům mladý český hráč.

 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -