- Reklama -

St. Louis Blues a Toronto Maple Leafs údajně připravují vzájemný trejd

- Reklama -

Zbrojení před play-off je v plném proudu a kluby horečně shánějí nové tváře, které by jim pomohly nastartovat co možná nejdelší jízdu vyřazovacími boji. Zajímavý trejd podle informací insiderů připravují členové vedení St. Louis Blues a Toronta Maple Leafs.

Moc času už nezbývá, přestupová uzávěrka je naplánována na pondělí 12. dubna. Toronto, které je v současnosti v čele Scotia North divize shání palebnou sílu a do oka jim měl padnout útočníci Bluesmanů Mike Hoffman a Tyler Bozak.

Ten přišel do St. Louis před letošní sezonou po dvou úspěšných sezonách na Floridě, jeho střelecká potence je ale zatím spíše zklamáním, když v 36 zápasech nastřílel devět branek. Jedenatřicetiletý útočník překonal hranici dvaceti branek v sezoně šestkrát po sobě, jednou překonal i třicetigólovou metu. Letos však nejspíš i kvůli zkrácení základní části na dvacítku nedosáhne.

Společně s Hoffmanem by měl putovat do Toronta centr Tyler Bozak. Ten už dříve devět sezon v organizaci Maple Leafs působil a tři ročníky nosil na dresu „A“ pro asistenta kapitána. V Blues působí třetím rokem a letos nastoupil do 15 utkání v nichž si připsal čtyři body (2+2).

- Reklama -

Hoffmanovi i Bozakovi budou po letošní sezoně končit kontrakty a stanou se neomezenými volnými hráči, Blues tak shání možnost, jak je neztratit bez náhrady.

Opačným směrem, do St. Louis, by se měli stěhovat Alexander Kerfoot, Pierre Engvall, jedna volba v draftu a jeden prospekt. Útočník Kerfoot dosud nastřádal ve 40 utkáních 17 bodů, čtyřiadvacetiletý Engvall nastoupil letos do 31 zápasů a má osm bodů.

Nyní vše závisí na tom, jak bude GM Toronta Kyle Dubas kouzlit s platovým stropem.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -