- Reklama -

Dubas možná obětuje první volbu draftu za elitního brankáře

- Reklama -

Pittsburgh vstupuje do nové éry. Po 16 letech v uplynulé sezóně nepostoupil do play-off, což odneslo vedení klubu v čele s Ronem Hextallem a Brianem Burkem. Jejich místa převzali Kyle Dubas a Jason Spezza, kteří by podle spekulací mohli před draftem rozhýbat přestupový trh.

Dubas má před sebou nelehký úkol omladit tým, který bude ještě pár let závislý na stárnoucí trojici Sidney Crosby, Jevgenij Malkin a Kris Letang.

Podle zákulisních zdrojů však chce Dubas prioritně řešit otázku brankářů. Tristan Jarry nepřesvědčil, že bude stabilní volbou do budoucna a tak mu s největší pravděpodobností u Penguins neprodlouží smlouvu, co mu vypršela.

Dubas by rád přivedl Connora Hellebuycka z Winnipegu, případnou náhradou, kdyby tato varianta nevyšla, by pak měl být John Gibson z Anaheimu. Oba brankáři jsou v poslední době často zmiňovaní v souvislosti s nespokojeností v jejich současných týmech.

- Reklama -

Nové vedení Penguins se za kvalitní jedničku nebojí nabídnout vysokou cenu – svoji první volbu v letošním draftu. Pittsburgh by měl volit ze 14. místa.

Přivedou Dubas se Spezzou do Pittsburghu novou brankářskou jedničku?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -