- Reklama -

Vznikne v Anaheimu česká brankářská dvojice?

- Reklama -

Calgary Flames se vzpamatovávají z neúspěšné sezóny, po které se rozloučili s generálním manažerem i hlavním koučem. Se změnami by údajně neměl být konec, vedení přemýšlí o výměně brankáře Dana Vladaře, aby udělali místo pro talentovaného Dustina Wolfa. Zájem o Vladaře by měli mít v Anaheimu, kde už působí krajan Lukáš Dostál.

Dan Vladař loni tvořil dvojici s Jacobem Markströmem a oba zůstali po loňské sezóně za očekáváním. Mezi tím o patro níž v AHL Dustin Wolf zažíval výtečný ročník v dresu Calgary Wranglers. V posledním utkání základní části si připsal zasloužený debut v NHL a nechávat takový talent další rok o patro níž by byla škoda. Perspektiva zkušeného Markströma zaučujicího mladého talentovaného brankáře se zřejmě novému vedení Calgary zamlouvá.

Což však znamená, že se český brankář Dan Vladař stává přebytečným. O 25letého gólmana by mohli mít zájem v Anaheimu, kde s velkou pravděpodobností přijdou o dlouholetou jedničku Johna Gibsona. Vladař by tak mohl vytvořit českou brankářskou dvojici s mladým Lukášem Dostálem, který letos část ročníku v Kalifornii odchytal.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -