- Reklama -

Střípky z All-Star Game: Pastrňák rozhodl nájezdy, rýpnul si do Leafs i Biebera, Hertlův syn málem zničil kabinu

- Reklama -

David Pastrňák a Tomáš Hertl se v rámci NHL All-Star Game dokázali probojovat jako zástupci týmu Connora McDavida do finále mini turnaje. A oba byli vidět. David Pastrňák snižoval, přihrál na vyrovnávací branku v poslední minutě a rozhodl nájezdy v semifinále proti týmu MacKinnon, Tomáš Hertl zase snižoval ve finálovém utkání. Tyto zápasy ale byly hlavně o zábavě a krásném hokeji. A toho bylo spousta. Parádní akce, skvělé branky a třeba i asistence brankáře.

Ve finále se Češi a Tým McDavid utkali s týmem Austona Matthewse, největší hvězdy Toronto Maple Leafs, v jejichž hale se All-Star Game pořádala. A tým, ve kterém převažovali hráči Leafs, nakonec zvítězil. „Dobře pro ně. Potřebovali už něco vyhrát. Tak vyhráli aspoň teď,“ rýpnul si v nadsázce David Pastrňák. Ten také ocenil diváky. „Fanoušci byli vášniví, celkově to bylo super. Toronto je hokejové město. Takže hlavně pro ně jsme to hráli,“ dodal Pastrňák.

Ten si také užil setkání s hudební megastar Justinem Biebrem, který byl jedním z hvězdných hostů All-Star Game. „Znám jeho muziku, takže to bylo super. Akorát je to fanoušek Maple Leafs, čímž si u mě moc nešplhnul. Ale jinak je pro nás hráče fajn vidět, že někdo tak slavný uznává to, co děláme. A stejně jako další kapitáni z řad celebrit si našel na nás čas,“ povídal dobře naložený Pastrňák.

Tomáš Hertl zase bude kromě samotných zápasů vzpomínat i na to, že sebou mohl vzít rodinu a jeho syn málem zničil kabinu místního Toronta Maple Leafs. „Můj syn hrál hokej s klukem Vincenta Trochecka v kabině Toronto Maple Leafs. Celé to tam skoro zničili, jak naplno bojovali. Zatím mu to nedochází, ale za pár let mu řeknu, že byl v šatně Maple Leafs a málem tam z toho udělal kůlničku na dříví,“ hodnotil v blogu pro NHL Hertl.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -