- Reklama -

Švédové budou bojovat o zlatý hattrick s Králem

- Reklama -

Švédové zveřejnili v pátek seznam 13 hráčů z NHL, kteří už potvrdili svou účast na letošním světovém šampionátu. A sestava je to působivá.
Skandinávcům bude strážit bránu samotný „King Henrik“.

Kromě gólmana Rangers Henrika Lundqvista odpověděli na pozvánku reprezentovat kladně také mladý a dravý útočník Elias Pettersson či obránce Oliver Ekman-Larsson.
Švédští fanoušci uvidí pohromadě všechny své hvězdy 1. května, kdy se Tři korunky střetnou v přípravě s Ruskem.
Seveřané budou na Slovensku obhajovat zlaté medaile z let 2017 a 2018.

Potvrzené posily Švédska z NHL na MS 2019:

Brankáři: Henrik Lundqvist (New York Rangers), Jacob Markström (Vancouver Canucks).
Obránci: Adam Larsson (Edmonton Oilers), Erik Gustafsson (Chicago Blackhawks), Robert Hägg (Philadelphia Flyers), Oliver Ekman-Larsson (Arizona Coyotes).
Útočníci: Oskar Lindblom (Philadelphia Flyers), Elias Pettersson, Loui Eriksson (Vancouver Canucks), Adrian Kempe (Los Angeles Kings), Marcus Krüger (Chicago Blackhawks), Mario Kempe (Arizona Coyotes), Jesper Bratt (New Jersey Devils).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -