- Reklama -

Tisková zpráva ke spuštění serveru nhlnews.cz

- Reklama -

Na českém internetovém ledu se rozehrála NHL dříve, než v Americe padlo první buly nové sezóny.

Na našem internetovém ledu vypukla NHL už před pár dny. Jak je to možné? Je to jednoduché. Česká republika má přes sto tisíc registrovaných hokejistů, žádná evropská země jich nemá více. Proto si myslíme, že si hokejový fanoušek a čtenář zaslouží kompletní servis o nejlepší lize světa. Kdo Vám ho přinese? No přece my!

Je tu od 1. října 2014
Dovolte nám krátce představit www.nhlnews.cz

Začněme několika čísly, která nemají v českém prostředí obdoby. Během prvních šesti dnů své existence poslal server www.nhlnews.cz do světa 93 zpráv. To vše ještě před vypuknutím nové sezóny, která startuje v noci ze středy na čtvrtek.
V porovnání s ostatními servery se jedná o zcela ojedinělou frekvenci zpráv. Redakce www.nhlnews.cz čítá přes deset stálých a externích redaktorů, kteří jsou díky svému rozmístění u nás i v zahraničí čtyřiadvacet hodin denně on-line.
Fotbal a hokej jsou u nás tradičně nejpopulárnějšími sporty. Fanoušci tyto sporty nejčastěji vyhledávají, hrají, milují, rozčilují se u nich. Proč tedy nepsat úplně nejvíc nejlepší zprávy o NHL, když je o hokej takový zájem. Navíc je dostanete naservírovány úplně zadarmo, nepotřebujete žádné vstupenky ani letenky přes oceán. My přinášíme komplexní NHL k Vám domů.
„Prostudoval jsem si podrobně www.nhlnews.cz a smekám klobouk! Nevěděl jsem, že stránky jsou až tak podrobně zpracované. Když jsem si v minulosti prohlížel nově upravenou konkurenci, tak jsem vždycky nějakou dobu tápal, než jsem vše vstřebal. Fakt jsem z toho nadšený,“ říká František Kaberle starší.

Desítka www.nhlnews.cz

  1. Nový server o NHL, spuštěn 1. října 2014.
  2. Týdně připravujeme více než 100 zpráv z nejslavnější hokejové ligy světa.
  3. Přinášíme různorodé zprávy, od seriózních, přes historii, až po odlehčená témata, zajímavosti, videa, fotky nebo statistiky.
  4. Jádro redakce tvoří bývalí redaktoři nhl.cz, kteří mají šestnáct let zkušeností. Redakce byla navíc pro tento projekt posílena.
  5. Přinášíme moderní design, který je nastaven i pro prohlížení na tabletech a chytrých telefonech.
  6. Pracujeme pouze s legálními daty, fotkami a statistikami.
  7. Každý týden soutěžíme o super ceny.
  8. Podporujeme sociální sítě Facebook, Google+ a Twitter.
  9. Videa aktualizujeme každý den. Díky našemu externímu dopisovateli máme exkluzivní audio rozhovory.
  10. Takhle se má podle nás dělat server o nejlepší hokejové soutěži světa. Proč tedy nečíst úplně nejvíc nejlepší zprávy z této soutěže v Česku…

Pro jakékoliv dotazy kontaktujte:

Pavel Šmerda
pavel.smerda@nhlnews.cz
+420 776 084 959

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -