- Reklama -

Toronto očekává návrat Nejvyššího

- Reklama -

Fanshop týmu
Hvězdný útočník Toronta Auston Matthews se poprvé od doby, kdy utrpěl zranění ramene, zapojil do tréninku. Na ledě se proháněl v červeném „nekontaktním“ dresu.
Zatímco ve čtvrtek se jednadvacetiletý rodák z Kalifornie zaměřil jen na bruslení, v neděli už začal pracovat s pukem a dokonce si i zastřílel.



„Cítím se mnohem lépe. Myslím si, že jsme udělali velké pokroky. Stále to není ono, ale doufejme, že se to bude zlepšovat a já se budu moci co nejdříve vrátit,“ cituje Matthewsova slova Dave McCarthy z oficiálních ligových stránek.
Comeback do ostrého zápasu však nechce největší star Javorových listů uspíšit. „Beru to den po dni. Návrat se bude odvíjet od toho, jaké budu dělat pokroky,“ doplnil Matthews, který absentuje od 27. října.
Nejvýše postavený hráč předloňského draftu odehrál v této sezóně 11 utkání, v nichž vstřelil deset gólů a přidal šest asistencí. Torontu se zatím daří i bez něj, když drží v Atlantické divizi druhé místo za Tampou Bay.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -