- Reklama -

Trenér Canes je naštvaný. Odpadla mu další opora

- Reklama -

Carolina se do konce série prvního kola play-off s Islanders musí obejít bez Teuva Teräväinena. 28letý Fin má zlomenou levou ruku.

Šikovný útočník utrpěl zranění ve středečním druhém zápase série, když střídal a sekl ho Jean-Gabriel Pageau. Incident se stal pět minut před koncem třetí třetiny.

Terävainen už vynechal třetí duel v New Yorku a musel se podrobit operaci.

„Je mimo. Dostal sekyru a má zlomenou ruku. Měl puk na holi, střílel a Pageau ho sekl jako tomahawkem. Podívejte se na video. Jsem naštvaný,“ uvedl pro portál nhl.com trenér Hurricanes Rod Brind’Amour.

- Reklama -

Teräväinen hrál v první formaci se Sebastianem Ahem a Sethem Jarvisem. V prvních dvou duelech play-off nehrál. V 68 kláních základní části nasbíral 37 bodů (12+25).

Hurricanes dlouhodobě chybí útočníci Andrej Svečnikov a Max Pacioretty, kteří jsou mimo do konce sezóny.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -