- Reklama -

Tučňák Kane? Spekulace sílí

- Reklama -

Útočník Chicaga Patrick Kane se v této sezóně bude vyskytovat ve spekulacích často. V těch nejčerstvějších se spojuje s třemi novými kluby.

Craig Button ze stanice TSN už dlouho spojoval Kanea s New Yorkem Rangers, nyní k nim přidal i Calgary, Los Angeles a Pittsburgh.

Button věří, že by Kane pomohl Flames vyrovnat se lépe se ztrátou ofenzívy, o kterou přišla v létě. V LA by zase mohl pomoci mladíkům s jejich rozvojem a Penguins by mohl zvýšit šance na zisk ještě jednoho Stanley Cupu pro stárnoucí jádro.

Kane má vysoký cap hit ve výši 10,5 mil. dolarů, takže při jakémkoliv trejdu bude zřejmě potřebná ochota Blackhawks ponechat si jeho část. Zároveň má ve smlouvě klauzuli o nevyměnitelnosti, takže jeho názor je rozhodující.

- Reklama -

Lyle Richardson z The Hockey News si ze zmíněných týmů neumí představit Kanea u Flames a Penguins a pokud by v nich měl zakotvit, musel by být podle něj do výměny zapojený i třetí tým.

Button zase uvedl, že se podle něho o Kanea nepokusí zabojovat Edmonton ani Toronto, které se s jeho jménem už spojovali. Jejich prioritou by mělo být posílení obrany.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -