- Reklama -

V názvu týmu z Las Vegas budou Rytíři, prozradil Foley

- Reklama -

Bill Foley, investor a majitel nového klubu NHL Las Vegas, který na scénu nejprestižnější hokejové soutěže na světě vstoupí za rok, potvrdil, že v názvu mužstva budou Knights neboli Rytíři. Kromě toho je jasné, že jednou z barev týmu z nevadské pouště bude červená.
„Barvy a naše základní logo už máme vybrané, potřebují jen trochu vylepšit. Tým bude „něco“ Knights. Jméno máme. Je chráněno ochrannou známkou,“ řekl v interview pro Sportsbook Radio.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Celý název Foley zatím neodhalil, ale znovu potvrdil, že to určitě nebudou Černí Rytíři, které preferoval. Tímto označením chtěl složit úctu sportovním týmům Vojenské akademie Spojených států amerických, své alma mater, která se nazývají Army Black Knights.
Jenže Akademie z tohoto nápadu příliš nadšená nebyla, a pokud by na něm Foley trval, pravděpodobně by přinesl spory. Foley se podle svých slov „do této bitvy pouštět nechtěl“.
Už dříve se objevily spekulace, že si jeho management zajistil práva na jména Golden Knights, Silver Knights a Desert Knights, tedy Zlaté, Stříbrné a Pouštní Rytíře. Vlastník lasvegaské franšízy také fanoušky navnadil na chystané dresy.
„Budou skvělé. Barvy budou odrážet jméno klubu. Určité barvy bude reprezentovat lasvegaské prostředí, třeba červená bude připomínat Rudou skálu.“ (Rudá skála, Red Rock, leží 24 km západně od Las Vegas, a je součástí Národní ochranné oblasti.)
Foley původně počítal s tím, že jméno a dresy klubů představí ještě před přípravnými zápasy, které se v T-Mobile Arena, hale nevadského týmu, odehrají 7. a 8. října (Los Angeles v nich vyzve Dallas, resp. Colorado). Jenže to se podle všeho nepodaří.
„Nemyslím si, že to do té doby stihneme. Chceme být připravení jít na trh a prodávat produkty,“ uzavírá Bill Foley.

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -