- Reklama -

Vancouver vyměnil forvarda do Chicaga

- Reklama -

Canucks vyměnili útočníka Jasona Dickinsona a volbu ve druhém kole draftu 2024 do Chicaga, které posílá opačným směrem obránce Rileyho Stillmana.

27letý Dickinson zaznamenal pět branek a šest asistencí v 62 zápasech, které odehrál v minulé sezóně. V kariéře odehrál 283 duelů základní části se ziskem 74 bodů (30+44) a 40 klání play-off se ziskem devíti bodů. Zahrál si i za Dallas.

O tři roky mladší Stillman odehrál v minulé sezóně 52 střetnutí, ve kterých vsítil dva góly a přidal deset asistencí. V kariéře, kterou začínal na Floridě, absolvoval 108 zápasů NHL se ziskem tří branek a 15 asistencí.

Canucks získali výměnou větší flexibilitu v platovém rozpočtu. Dickinsonův cap-hit je 2,65 mil. dolarů, Stillmanův 1,35 miliónů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -