- Reklama -

Vegas čeká velký trejd. Přijde o Noska?

- Reklama -

Golden Knights patří mezi týmy, které budou muset provést ještě určité transakce, aby se dostali pod hranici platového stropu. Ten je aktuálně převýšen o necelý milion dolarů.

Tom Callahah z portálu Vegas Hockey Now načrtnul potenciální další scénář.

Po podpisu smlouvy se zadákem Alexem Pietrangelem a prohlášení, že si tým plánuje udržet gólmana Marc-Andre Fleuryho, a jen s 21 členy pod smlouvou, je zřejmé, že k nějakému trejdu musí dojít.

Podle Callahana je dlouhodobým řešením výměna, do které by měli být zapojeni hráči jako Jonathan Marchessault, Ryan Reaves, Tomáš Nosek, Alec Martinez či Nick Holden. Všichni by týmu ulevili, kdyby byli vytrejdování za levnější kontrakty či draftové volby.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -