- Reklama -

Vegas čekají týdny napětí

- Reklama -

Novinář Sheng Peng s odvoláním na zdroj z prostředí ligy tvrdí, že Vegas plánuje začít nový ročník se současným složením na brankářském postu.

Nevadský celek přišel na celou sezónu o Robina Lehnera, který absolvuje operaci kyčle. Klubu zůstali k dispozici Logan Thompson, Michael Hutchinson a Laurent Brossoit. Posledně jmenovaný se zotavuje z operace kyčle a neměl by se vrátit akce dříve než po několika týdnech základní části.

Peng spojuje Golden Knights s potenciálním trejdem se San Jose. To by mělo být ochotné vyměnit brankáře Jamese Reimera, za kterého Sharks údajně požadují volbu ve druhém kole draftu. A to nejsou Knights ochotni obětovat.

Vegas bylo spojováno i gólmanem Semjonem Varlamovem. Podle insidera Stefena Rosnera z NYI Hockey Now je ale nepravděpodobné, že by se Islanders veterána vzdali.

- Reklama -

Golden Knights pravděpodobně využijí první týdny k tomu, aby posoudili, zda se Thompson dokáže etablovat jako jednička. V minulé sezóně odchytal 19 zápasů s úspěšností 91,4 %.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -