- Reklama -

Canucks se zajímají o známého zadáka

- Reklama -

Přestože se srpen přehoupl do své druhé poloviny, stále najdeme na trhu s nechráněnými volnými hráči několik kvalitních beků. Jedním z nich je i Calvin de Haan.

31letý Kanaďan má za sebou čtyřletou smlouvu v hodnotě 18 mil. dolarů, kterou podepsal ještě s Carolinou. Poslední tři sezóny však strávil v Chicagu, které započalo přestavbu a smlouvu s ním neprodloužilo.

O de Haana se zajímá několik týmů a podle zákulisních informací patří mezi ty nejvážnější Vancouver.

„Absolvovali rozhovory s týmem Calvina de Haana. Nejsem si jistý, kam to směřovalo,“ poznamenal insider Irfaan Gaffer. „Myslím si, že de Haan chtěl více než roční kontrakt. Nemyslím si, že to chtěli i Canucks. Pravděpodobně by to bylo při nízkém platě, ne 4,5 mil., jako vydělával…Bude to zajímavé sledovat.“

- Reklama -

Vancouver by chtěl stavět na své obraně z minulé sezóny, která byla osmá nejlepší s průměrem 2,82 inkasovaného gólu na zápas. Problémem u de Haana je jeho zdraví. Od ročníku 2016/17 neodehrál plnou sezónu. V té minulé absolvoval 69 duelů se ziskem osmi bodů (4+4). Zblokoval však 172 střel, čímž se zařadil na třetí místo v NHL.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -