- Reklama -

VIDEO: Drzý Crosby byl poprvé v kariéře počastován vyloučením do konce zápasu

- Reklama -

Na světě není mnoho hokejových situací, které by znamenaly pro Sidneyho Crosbyho premiéru. V sobotu večer ale byla jedna z nich k vidění.

Superstar Penguins obdržela trest vyloučení do konce zápasu poprvé v 18leté kariéře v NHL. Stalo se tak ve třetí třetině zápasu s Los Angeles, který Pittsburgh prohrál 0:6.

Crosby bojoval o pozici s obráncem Kings Mikeym Andersonem a byl sražen na led.  Anderson a Crosby se poté ostře pohádali a Crosby nakonec Andersona strčil. Oba hráči dostali 10minutové tresty. Crosby však dostal trest do konce zápasu za nevhodná slova, která směřoval k sudím. Netrvalo tak dlouho a putoval do kabin.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -