- Reklama -

VIDEO: Neponaučitelný Kadri. Zlý muž Leafs opět čelí riziku suspendace

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Toronta Nazem Kadri se ve druhém zápase série proti Bostonu (prohra 1:4) prezentoval likvidačním faulem, kterým si vysloužil osobní slyšení u Disciplinární komise NHL. Zámořští experti očekávají několikazápasovou stopku.
Kadri se v utkání dostal do několika tvrdých soubojů s forvardem Bruins Jakem DeBruskem, jejichž výsledkem byly menší tresty za hrubost. Kudlu do zad svému týmu však vrazil v 55. minutě, kdy mstil DeBruskův bodyček na Patricka Marleaua krosčekem do soupeřovy tváře.

Rodák z Londonu obdržel od rozhodčích vyšší pětiminutový i osobní desetiminutový trest a v duelu dohrál.
Kadri se přitom podobného prohřešku dopustil během téže loňské série, když byl suspendován na tři klání za nedovolený zákrok na Tommyho Wingelse (video ZDE).
Centr se ke svému chování médiím po zápase nevyjádřil.



Kadriho faul na DeBruska:

- Reklama -



Přehled všech hitů a tvrdých potyček ze sobotního duelu:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -