- Reklama -

VIDEO: Zázračné sbohem! Sedinové se s Vancouverem rozloučili nezapomenutelným způsobem

- Reklama -

Dva z nejlepších hráčů, kteří kdy oblékali dres Vancouveru, tento týden překvapili hokejový svět oznámením o konci své kariéry. Švédská dvojčata se po této sezóně rozloučí s NHL. Svůj poslední zápas na domácí půdě Kosatek odehráli Daniel a Henrik Sedinovi ve čtvrtek proti Arizoně (4:3pp).
Souboj celků bez naděje na postup do play-off, který by se jinak pohyboval na samém okraji zájmu fanoušků, proto poutal nevídanou pozornost. A hokejový bůh se díval určitě taky. Posuďte sami…
O vyrovnávací gól Canucks na 1:1 se svým 22. gólem v sezóně postaral Daniel (#22). Na nádhernou branku, jež padla 33 sekund po začátku druhého dějství, mu asistoval Henrik (#33).
Úžasná akce a ještě famóznější hra čísel.
To ale není vše! Daniel vstřelil také vítězný gól v prodloužení. A hádejte, kdo mu nahrával?
„Přišli jsme sem jako parťáci a jako parťáci také odcházíme,“ řekl Daniel ihned po utkání.
Svou bohatou kariéru bratři ukončí v sobotu na ledě Edmontonu a očividně se máme na co těšit.
Vyrovnávací gól na 1:1:

Bratři Sedinové rozhodují zápas:


Bez komentáře:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -