- Reklama -

Výprodej! Kings se zbavili dalšího hráče

- Reklama -

Vegas získalo z Los Angeles zkušeného zadáka Aleca Martineze. Kings, které čeká rozsáhlá přestavba, se mohou na oplátku těšit ze dvou voleb ve druhých kolech draftu 2020 a 2021.
Fanda NHL


„Alec byl mnoho let důležitou součástí naší organizace a klíčovým prvkem při zisku Stanley Cupů,“ uvedl k dohodě generální manažer Králů Rob Blake. „Děkujeme mu za všechno, co udělal pro nás, naše fanoušky a naši komunitu.“
32letý Američan zatěžuje rozpočet tento a následující ročník částkou čtyři milióny dolarů. Svou 11letou kariéru doposud strávil výhradně v Los Angeles, v jehož dresu pozvedl v letech 2012 a 2014 nad hlavu Pohár.
V aktuální sezóně naskočil do 41 duelů se ziskem gólu a osmi bodů. S průměrným ice timem 21:31 mu pak v týmu patřilo první místo.

Martinezovo stěhování je třetím trejdem, který Kings v posledních dnech udělali. 5. února poslali gólmana Jacka Campbella a útočníka Kylea Clifforda do Toronta a 17. února obětovali útočníka Tylera Toffoliho ve prospěch Vancouveru.

Zatímco Golden Knights bojují o titul nejlepšího celku Pacifické divize, Kaliforňané se nacházejí na dně Západní konference.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -