- Reklama -

Vzdejte se! vyzvala policie pětici Kanaďanů

- Reklama -

Pět hráčů z reprezentace Kanady na juniorském mistrovství světa 2018 dostalo výzvu k tomu, aby se dobrovolně vzdali policii v ontarijském Londoně. Jako první o tom informoval kanadský deník The Globe and Mail.

Pětice hokejistů měla být zaangažována ve skupinovém napadnutí ženy na hotelovém pokoji během charitativní akce související s turnajem.

Po provalení skandálu úlohu v incidentu odmítli i s poskytnutým alibi Kale Clague, Jordan Kyrou, Cale Makar, Victor Mete a Robert Thomas.

Bez poskytnutí alibi ji popřeli Maxime Comtois, Dillon Dube, Carter Hart, Dante Fabbro, Cal Foote, Jonah Gadjovich, Brett Howden, Colton Point, Taylor Raddysh, Sam Steel, Tyler Steenbergen, Connor Timmins a Jake Bean. Ostatní vydali jiná stanoviska anebo věc nekomentovali.

- Reklama -

Policie nespecifikovala, o kterou pětici hráčů se jedná.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -