- Reklama -

Dallas se ujal vedení v sérii

- Reklama -

Dallas 3:2 pp Vegas (0:0, 1:0, 1:2 – 1:0)

stav série 2:1 pro Dallas
Branky a nahrávky: 40. Oleksiak (Heiskanen, Comeau), 48. Ja. Benn (Seguin, Hanley), 61. Radulov (Pavelski, Ja. Benn) – 44. Theodore (Mark Stone, Marchessault), 53. Tuch (W. Karlsson)
Československá stopa v utkání:
Andrej Sekera (DAL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:17
Radek Faksa (DAL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:06
Tomáš Nosek (VEG) 0+0, 1 střela, čas na ledě 4:56

Tři hvězdy utkání
1. Anton Chudobin (DAL) 38 zásahů, 2 OG, 95%
2. Alexandr Radulov (DAL) 1+0
3. Shea Theodore (VEG) 1+0
Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell (A), J. Klingberg, Oleksiak, Heiskanen, Sekera, Hanley – Dickinson, Seguin (A), Perry – Janmark, Pavelski, Radulov – Ja. Benn (C), Faksa, Comeau – Kiviranta, Hintz, Gurjanov.

Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Martinez, Theodore, McNabb, Schmidt (A), Holden, Whitecloud – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Tuch, Stephenson, Mark Stone (A) – Pacioretty, Stastny, N. Roy – W. Carrier, Nosek, Reaves.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -