- Reklama -

Bolts se musí vyrovnat se ztrátou dvou beků

- Reklama -

Obránce Tampy Bay Ryan McDonagh utrpěl ve čtvrtečním zápase proti Pittsburghu zranění dolní části těla, které jej vyřadí na několik následujících týdnů.
„Jedná se o více než jen několikadenní zálěžitost,“ sdělil novinářům kouč Jon Cooper. „Řekl bych, že tu mluvíme o pár týdnech. Nechci ale stresovat, není to zranění do konce sezóny.“
30letý Američan utrpěl újmu při blokování střely z hokejky Jevgenije Malkina, která jej zasáhla do nohy. Utkání nedohrál.


Lightning jsou aktuálně i bez beka Jana Rutty, jehož zranění dolní části těla z úterního duelu s Vegas se posuzuje také na týdenní bázi.
Klub již povolal z farmy v Syracuse Camerona Gaunceho.
McDonagh naskočil v tomto ročníku do 48 zápasů se ziskem 12 bodů (1+11). 29letý Čech stihl 33 zápasů, v nichž vstřel branku a přidal šest asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -