- Reklama -

Další klub na rozpáleném jihu? Bettman už začal jednat

- Reklama -

Komisař Gary Bettman se začal informovat o možnostech rozšíření NHL do Houstonu. Podle webu The Athletic projednával tuto variantu před několika týdny i s majitelem tamního celku NBA Tilmanem Fertittou.
Bettman uvedl, že se momentálně nechystá stěhování žádného současného týmu NHL. K potenciálnímu mančaftu v Houstonu se však nevyjádřil skepticky: „Kdyby Houston projevil zájem mít franšízu NHL, byla by to za určitých okolností věc ke zvážení.“
Schůzka s Fertittou měla svůj účel. Vlastník basketbalového týmu Houston Rockets se již dříve o expanzi NHL do texaské metropole zajímal.
Hala Toyota Center
Případný hokejový klub by pravděpodobně našel zázemí v hale Toyota Center, která momentálně slouží právě hráčům NBA. Aréna byla otevřena v roce 2003 a pro hokejová klání je schopna pojmout až 17 800 diváků.
V Houstonu, který je čtvrtým nejlidnatějším městem USA, se nyní nachází již tři celky velkých soutěží – kromě zmiňovaných Rockets tam sídlí také Texans (NFL) a Astros (MLB).
Titulní foto: Katie Haugland Bowen / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -