- Reklama -

Detroit se připravuje na černý scénář

- Reklama -

Fanda NHL
Fanshop týmu
S blížícím se startem nové sezóny se snižuje pravděpodobnost včasného uzdravení kapitána Detroitu Henrika Zetterberga. Klubovou ikonu stále trápí problémy se zády, jež mu nedovolují zapojit se přípravy.
„Henrikův vzkaz pro mě byl takový, že jeho záda nereagovaly dobře. Neměl příležitost skutečně trénovat,“ cituje slova hlavního kouče Red Wings Jeffa Blashilla Ansar Khan z portálu MLive.com.
„Je tam mnoho pochybností, protože nevíme, jak by mohl odehrát sezónu NHL bez toho, aniž by byl schopný trénovat. Myslím si, že je to takřka nemožné,“ pokračoval Blashill v negativním tónu. “ Všechno zatím nasvědčuje tomu, že bude velmi složité, aby dostal Henrik povolení hrát.“
Z TÁBORA RED WINGS: Bye-bye, Hockeytown. Detroit se odhodlal k revolučnímu kroku
Zkušený trenér tímto narážel na lékařské prohlídky, které hráči Rudých křídel absolvují 13. září. Lékaři v nich určí, zda hokejista dostane povolení vstoupit do tréninkového kempu či nikoliv.
„Pokud se dostane do bodu, kdy by nemohl hrát, tak bychom pokračovali bez něj,“ připustil Blashill možnost, že by Zetterberg nadcházející ročník vynechal.
Mnozí zámořští novináři tak začali otevřeně psát o konci Zetterbergovy kariéry.
Osmatřicetiletému Švédovi přitom zbývají z jeho kontraktu s průměrnou roční gáží 6,083 mil. dolarů ještě tři roky.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -