- Reklama -

Hloupost a frustrace jsou důvodem našich prohrer, myslí si Mark Stone

- Reklama -

Hokejisté Ottawy nemohou ze svého neúspěchu obviňovat nikoho jiného, než sami sebe.
Když hokejisté Senators prohráli i sobotní utkání s Bostonem v poměru 0:5, bylo to páté prosincové utkání, ze kterého odešli poraženi.
„Když přijdeme na led, tak dřeme tvrdě. Nemyslím si, že by to bylo pracovní morálkou. Myslím, že více než cokoliv jiného je to hloupost. Je to hloupost a frustrace,“ sdělil útočník Mark Stone.
Porážka od Bostonu byla pro Senators čtvrtou prohrou z posledních šesti zápasů. Tyto bídné výkony zakopaly Ottawu až na předposlední místo ve Východní konferenci.
Již dříve v této sezóně přišel jako součást výměny tří týmů Matt Duchene z Colorada, který měl Ottawě pomoci se střeleckou produktivitou a udělat další krok, když v loňské sezóně chyběl Senátorům pouze jeden gól k tomu, aby se mohli podívat do finále  a poprat  se o Stanley Cup.
Po příchodu Duchenea vyhrála Ottawa pouze šest ze třiadvaceti zápasů. Přestože kanadský útočník nenese celou vinu, jeho tři góly a tři asistence, které prozatím vstřelil v dresu Sens, jsou velmi slabé.
Aby to bylo ještě horší, sobotní výprask od Bostonu se odehrál ve vyprodáném Canadian Tire Centre. Pokud se Ottawa brzy nezvedne, přestanou mít její fanoušci důvod do arény chodit.
Senators se nyní nacházejí 12 bodů od postupového místa do playoff. Jejich loňská jízda se tak pravděpodobně pokračování nedočká.
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -