- Reklama -

Na přebalu hry NHL 16 se objeví Jonathan Toews a Patrick Kane

- Reklama -

NHL 16 nastupuje na led s cílem nabídnout v nejoblíbenějších režimech pro jednoho i více hráčů nové funkce a prvky včetně přepracované EA SPORTS Hockey League. Na vývoji tohoto ročníku se více než kdy předtím podílejí svými návrhy i fanoušci. Díky úpravám herního systému, inovacím na všech hráčských pozicích a bezkonkurenční prezentaci zápasů budete v NHL 16 opravdovou součástí týmu, v němž všichni táhnou za jeden provaz.
NHL 16 bude k dostání v Česku a na Slovensku 18. září, a to ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4.

Jaký bude obal NHL 16

Na přebalu hry EA SPORTS™ NHL 16 se objeví Jonathan Toews a Patrick Kane, aktuální vítězové Stanley Cupu a hráči Chicaga Blakchawks. Poprvé v historii značky tak budou na obalu k vidění dva spoluhráči a Stanley Cup k tomu. Vybraná dvojice ztělesňuje ducha hry NHL 16, v níž hrajete spolu a vyhráváte spolu.
„Je pro mě čest sdílet s Patrickem nejen radost ze zisku Stanley Cupu, ale také místo na přebalu hry EA SPORTS NHL 16,“ řekl Toews. Dokázali jsme to jen díky odhodlání a oddanosti celého týmu. Jsem si jistý, že to fanoušci ocení.“
„Být s Jonathanem na obalu NHL 16 je skvělý pocit,“ řekl Kane. „Nečekal bych, že se na něm objevím ještě jednou, a fakt, že v pozadí se náš tým raduje ze zisku Stanley Cupu, je něco neskutečného.“
1ed6b820-1ad6-11e5-b0f5-33a8822cd15b_CITsLYOWwAAzFab

Zpráva od Seana Ramjagsingha, producenta hry NHL 16

Už na samotném počátku vývoje NHL 16 jsme zjistili v rámci našeho programu „NHL Game Changers“, že možnost upravovat hráče by měla být jednou z našich priorit. O její důležitosti vypovídaly i vaše četné dotazy na webu Ask NHL. Vždy jsme měli v plánu tuto funkci zahrnout do hry, ale když jsme v květnu oznamovali seznam novinek, nebyli jsme si 100% jistí, zda bude k dispozici už při vydání.
Nicméně s dalšími členy našeho týmu NHL jsme byli schopní urychlit vývoj tohoto prvku, aniž by se to nějakým způsobem negativně odrazilo na našich dříve oznámených novinkách. Takže bych chtěl touto cestou s radostí oznámit, že funkce úpravy hráčů bude v NHL 16 dostupná od jejího vydání v září letošního roku.

V NHL 16 budete mít možnost upravovat hráče ze všech 10 profesionálních hokejových lig obsažených ve hře. Můžete tak snadno měnit obecné informace, vzhled, výbavu nebo vlastnosti. Tento prvek bude k dispozici v hlavní nabídce NHL 16 a režimech Be a GM, Sezóna a Play-off. Až do úplně posledního dne vývoje budeme pokračovat ve vylepšování naší hry, takže v případě přidání dalších funkcí přispěcháme s dalším oznámením.
*Hodnocení hráčů není finální.

NHL 16 představuje kompletní přehled prvků a vlastností

V hokeji je podmínkou úspěchu týmový výkon všech hráčů, který je zase výsledkem toho, když všichni pochopí, že ničeho nedosáhnou sami. Hrát a vyhrávat musíte jako tým. A právě s touto filosofií jsme zahájili vývoj hry NHL 16.
Nejprve jsme oslovili své největší fanoušky a požádali je, aby se připojili k našemu týmu. Víc než kdy dříve jsme strávili velké množství času tím, že jsme jim naslouchali a spolupracovali s nimi. Do NHL 16 se tak dostávají funkce a herní režimy, doplněné o nové prvky, které nejvíce žádali. Díky nim je série NHL zase o kousek lepší. V režimu Hockey Ultimate Team budete opět moct hrát off-line sezóny pro jednoho hráče.
V režimu Be a GM se nebudete už jen zabývat tím, jak uspět na draftu, a řídit farmářský celek v AHL, ale nově také psychikou jednotlivých hráčů na soupisce pro NHL v průběhu celé sezóny. A konečně v režimu Be A Pro se vrací možnost simulace akce do příštího střídání a odstartování kariéry v juniorském týmu. Režim je rovněž doplněn o nový systém sledování růstu hráče, v jehož rámci svým stylem hry ovlivníte, jakým typem hráče se váš hokejista v NHL stane.

Když mluvíme o týmu a týmovém duchu, nemůžeme pochopitelně vynechat ani EA SPORTS Hockey League. Tento fanoušky velmi oblíbený režim se dočká kompletního přepracování s cílem dosáhnout vyváženější hratelnosti. Odstraníme stávající systém vývoje hokejisty, který – jak nám řekli sami fanoušci – měl on-line za následek nevyrovnanou hratelnost a vyměníme ho na nový systém tříd hráčů.
Tyto třídy budou nastaveny tak, aby byly vzájemně kompatibilní a podporovaly se svými přednostmi. Hlavním úkolem v EA SPORTS Hockey League je dát dohromady ten správný mix hráčů z různých tříd, aby odpovídal hernímu stylu mužstva. Na ledě pak budou o rozdílu mezi dobrým a skvělým týmem rozhodovat nikoli individuální ukazatele dovednosti hráčů, ale dovednosti.
Ovšem nová EASHL je jen jedním z mnoha dalších způsobů týmové hry. V NHL 16 se vrací také on-line týmová hra 6 na 6 včetně brankářů, nebo on-line kooperace z pohovky, v rámci které můžete společně až se třemi dalšími kamarády na jedné konzoli vyzvat jiný čtyřčlenný tým.
Týmové pojetí hry se promítá i do samotného systému hratelnosti NHL 16. Inovace se týkají jak ofenzivní, tak i defenzivní činnosti a jejich cílem je vyvážení hratelnosti na každé pozici tak, aby každý hokejista mohl svým dílem přispět k týmovému úspěchu.

Pokračujeme také v práci na charakteristické atmosféře jednotlivých hokejových hal, realistickém zpracování podoby hráčů a komentáři reflektujícím aktuální dění na ledě. Vůbec poprvé se v sérii EA SPORTS NHL objeví i kluboví maskoti.
Do NHL 16 se intenzivně snažíme vnést poznatky získané od našich fanoušků, což také mění způsob vývoje hry. Herní režimy jsou propracovanější a detailnější a současně nabízí hráčům více zážitků. To vše pak stojí na pevném základě tvořeném autentickým vizuálním zpracováním ve stylu televizního přenosu a herním systémem, s jehož pomocí můžete hrát a vyhrávat společně.
Fanoušci s jakýmikoliv dotazy na hru NHL 16 či sérii EA SPORTS NHL, mohou navštívit náš nový portál Ask NHL. Náš tým vývojářů bude stránku pečlivě sledovat a odpovídat na vaše dotazy tak často, jak to jen půjde.
Na NHL 16 se už strašně moc těšíme. Tým je v hokeji vše od prvopočátků této skvělé hry a letos se stává i ústředním bodem NHL 16.
Dean Richards
Generální manažer EA SPORTS
Níže najdete kompletní přehled herních režimů v NHL 16:

- Reklama -
  • Hrát teď – NHL Moments Live
  • Be A Pro – Hockey Ultimate Team
  • Be A GM – EA SPORTS Hockey League (EASHL)
  • Sezóny – Týmová hra on-line
  • Tréninkový režim – On-line versus
  • Play-off

zdroj: EA Sports, EA Sports CZ a VideoGamer.com

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -