- Reklama -

Nejvíce nedoceněný hokejista NHL? Hráči ukázali na Švéda v Ovečkinově stínu

- Reklama -

Server Yahoo! Sports zveřejnil výsledky dotazníku mezi 27 hráči NHL, kteří volili nejvíce podceňovaného hokejistu slavné zámořské soutěže. Jediné pravidlo spočívalo v nemožnosti ukázat na parťáka ze svého vlastního týmu.
Anketa proběhla v srpnu letošního roku.


Kdo je podle vás nejvíce podceňovaným hráčem NHL? Podělte se o svůj názor v diskuzi.


Nejvíce hlasů obdržel švédský útočník hrající za tým Washington Capitals Nicklas Bäckström. Sedmadvacetiletý rodák z Gävle jich v průzkumu získal čtyři. Centr elitní řady washingtonského celku podstoupil v květnu operaci kyčle a do hry se znovu vrátil až v sobotním utkání proti Carolině.
Pro fanoušky Caps se nejedná o překvapivý výsledek. Bäckström, který nasbíral v minulé sezóně 78 kanadských bodů za 18 branek a 60 přihrávek, nevystoupil za celou svou zámořskou kariéru ze stínu hvězdného Alexe Ovečkina a i přes skvělé výkony nebyl nikdy jmenován do all-star týmu soutěže.

Bäckström během loňského play-off | gettyimages.com

Tři hlasy pak obdržel střední útočník Islanders John Tavares, po dvou hlasech získali další forvardi Jamie Benn z Dallasu a Marián Hossa z Chicaga. Žádný z dalších hráčů nedosáhl na více než jeden hlas.
Jména dotazovaných hokejistů nebyla zveřejněna.

- Reklama -

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -