- Reklama -

Hvězda Caps si v této sezóně zřejmě nezahraje

- Reklama -

Generální manažer Washingtonu Brien MacLellan v pondělí uvedl, že v této sezóně neuvidíme v akci centra Nicklase Bäckströma.

Bäckström minulý týden informoval, že na neurčito ustupuje od hraní hokeje ze zdravotních důvodů. O jeho situaci jsme psali ZDE.

MacLellan odmítl uvést, že by to mohlo znamenat konec jeho kariéry. Očekává ale, že skončí na listině dlouhodobě zraněných hráčů.

„Je to citlivá záležitost…Je to těžká situace,“ poznamenal MacLellan pro AP.

- Reklama -

Bäckström je druhým nejdéle působicím hráčem ve Washingotnu po Alexi Ovečkinovi a jeho 762 asistencí je dokonce nejvíce v klubové historii.

V roce 2015 podstoupil Bäckström artroskopickou operaci kyčle, vloni v létě invazivní. Na začátku letošního kempu trval na tom, že je plně zotavený a připravený hrát. V prvních osmi duelech však zaznamenal jen jeden bod, vypadl z přesilovkové formace a před rozhodnutím dát si od hokeje pauzu se zdálo, že je adeptem na poslání na tribunu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -