- Reklama -

Generální manažer Sharks vyjádřil svou nespokojenost

- Reklama -

Generální manažer San Jose Mike Grier dal jasně najevo, že ani on neočekával tak hrozivý start do této sezóny.

„Očekávali jsme nějaké trápení…ale zejména poslední dva zápasy nebyly dostatečně dobré. Bojovnost, snaha,…nebylo to dostatečně dobré. Bylo to neakceptovatelné,“ řekl Grier pro NBC Sports.

Sharks se stali prvním týmem za posledních 58 let, který inkasoval dvojciferný počet branek ve dvou střetnutích po sobě, když prohráli 2:10 s Pittsburghem dva dny poté, co podlehli Vancouveru 1:10. To vedlo k tomu, že Grier svolal se svými hráči schůzku.

„Měl jsem pocit, že to musí ode mě slyšet, slyšet, co vidím a co od nich očekávám. Dal jsem jim najevo, že je to neakceptovatelné,“ uvedl generální manažer.

- Reklama -

Kalifornský tým stále čeká na svoje první vítězství v této sezóně. V prvních 11 zápasech jeho hráči vstřelili jen 12 gólů a inkasovali jich 54. Podle Griera se musí zlepšit a vinu na trenéra Davida Quinna neháže.

„Myslím, že hráči Quinna respektují…věřím, že hráči ví, co se od nich očekává. Myslím, že ví, na čem u něho jsou,“ konstatoval Grier.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -