- Reklama -

Tyhle týmy budou mít šanci získat hvězdičku z Bostonu

- Reklama -

Před posledními dny základní části už s jistotou víme, který tým skončí na dně ligové tabulky a bude mít tím pádem největší šance na zisk první pozice draftové loterie.

Tento rok je jednoznačně největším lákadlem na vstupním draftu kanadský centr Macklin Celebrini z Boston University, který se stal minulý týden nejmladším držitelem Ceny Hobeye Bakera v historii.

O tom, kdo bude mít právo si jej vybrat, rozhodne draftová loterie. Šanci bude mít 11 týmů s nejhorší bilancí po základní části. Největší – až 25,5procentní šanci – bude mít San Jose.

Dalších deset celků má následující šance: Chicago (13,5%), Anaheim (11,5%), Columbus (9,5%), Montreal (8,5%), Arizona (7,5%), Ottawa (6,5%), Seattle (6,0%), Calgary (5,0%), New Jersey (3,5%) a Buffalo (3,0%).

- Reklama -

Týmy na 12. – 16. pozici v pořadí nejhorších v pořadí nejhorších mančaftů nemohou podle pravidel získat první pozici.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -