- Reklama -

Zase jsem se cítil jako hokejista, řekl Sergačov po překvapivém návratu

- Reklama -

Začátkem února utrpěl obránce Tampy Bay Michail Sergačov zlomeninu nohy. Původní prognózy hovořily o tom, že letošní sezóna pro ruského beka skončila. On se však dokázal vzepřít předpokladům a vrátil se do čtvrtého utkání série s Floridou Panthers.

Sergačov se zranil osmého února v zápase proti New York Rangers. Následující den absolvoval operaci. Nyní se snaží odvrátit konec Tampy v play-off, když se překvapivě ukázal v sestavě pro čtvrté utkání série.

“Zase jsem se cítil jako hokejista. Jsem ale trochu unavený, dlouho jsem nehrál,” vyprávěl novinářům na tiskové konferenci po zápase, který Lightning vyhráli 6:3 a odvrátili rychlý konec ve vyřazovacích bojích. Sergačov odehrál přes 17 minut v páru s Erikem Černákem a připsal si asistenci.

Trenér Tampy Jon Cooper si pochvaloval, že opět může využít svého elitního beka. Patřičného uvítání se dočkal Sergačov i od fanoušků.

- Reklama -

“Nevidíte, co všechno se děje v zákulisí a čím musel projít, aby se vrátil. Všechno co udělal je mimořádné,” řekl o svém spoluhráči kapitán Tampy Steven Stamkos.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -