- Reklama -

Ottawa a Toronto obchodovali. Působiště změnilo šest hráčů

- Reklama -

Fanda NHLOttawa Senators a Toronto Maple Leafs uskutečnili výměnu, která obsáhla šest hokejistů. Toronto se zbavilo trucujícího Nikity Zajceva a dvojice útočníků Connora Browna a Michaela Carconeho. Senátoři za tuto trojici posílají Codyho Ceciho, Aarona Luchuka, Bena Harpura a třetí volbu v draftu 2020, kterou dříve získali od Columbusu.


Ceci pochází z Ottawy a Toronto se stane jeho teprve druhým působištěm v NHL. Zadáka si vybrali Senátoři na draftu v roce 2012 jako 15. hráče celkově.
K Maple Leafs dále míří Harpur, který v uplynulé sezoně nastoupil do 51 utkání se ziskem pěti bodů, a Luchuk, jenž minulý ročník rozdělil mezi farmářské týmy Ottawy v Belleville Senators (AHL) a Brampton Beasts (ECHL).
Nová akvizice Senators Nikita Zajcev má za sebou rozporuplnou sezonu, po které požádal vedení Maple Leafs o výměnu. Sedmadvacetiletý Rus nashromáždil v 81 zápasech 14 bodů.
V hlavním městě budou nově působit i pětadvacetiletý Brown, který si připsal s Javorovým listem na prsou 29 bodů v 82 kláních, a o dva roky mladší Carcone, jenž strávil uplynulý ročník na farmách v celcích Utica Comets a Toronto Marlies.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -