- Reklama -

Přišel jsem si pro Stanley Cup, říká Kaše před premiérou v Bostonu

- Reklama -

Ondřej Kaše nosil o víkendu dres Bruins s číslem 28. Zda jej bude mít na sobě i v úterý, kdy se vrátí z výjezdu do TD Garden jeho nový tým, však zatím není jisté.
Bývalý Kačer, pro jehož zisk Boston obětoval Davida Backese, Axela Anderssona a volbu v prvním kole draftu, nehrál vinou zranění horní části těla od 7. února. Nyní je ale připraven vrátit se do akce.

Fandíš Bostonu? Mrkni ZDE!

„Je to otázka dnů,“ řekl ke svému stavu na sobotní tiskové konferenci s bostonskými žurnalisty. „Nevím, jestli budu moci už hrát, ale jsem velmi blízko.“

A zatímco mužstvo absorbuje drtivou porážku 3:9 na ledě Vancouveru, kadaňský rodák se rozkoukává v novém působišti.

„Jsem fakt nadšený, že jsem se stal součástí Bostonu Bruins,“ svěřil se Kaše, který se z juniorského nároďáku zná s nejlepším střelcem mančaftu Davidem Pastrňákem. „Už jsem se spojil s Pastou a neumím se dočkat, až kluky potkám.“

- Reklama -

„Děsně se těším na play-off. Doufám, že vyhrajeme Stanley Cup. To je vlastně důvod, proč jsem do Bostonu přišel,“ stanovil si 24letý odchovanec Chomutova smělý cíl.

Kouč Bruce Cassidy mezitím potvrdil, že Kašeho nejdříve odzkouší na pozici druhého pravého křídla vedle Davida Krejčího. Ten by měl dalšímu Čechovi v kabině pomoci nastartovat střeleckou fazónu. V tomto ročníku má Kaše na svém kontě jen sedm branek.

„Nevím, proč se mi letos nedaří,“ řekl Kaše. „Cítím, že střílím z každé pozice a snažím se dostat zpět do formy.“

A jeho názor na Krejčího? „Myslím si, že je to neuvěřitelný hráč, vedle něhož by chtěl hrát každý. Má perfektní přihrávky…Ano, věřím, že mi to může pomoci.“

Šikovný křídelník, kterému zbývá z aktuálního kontraktu jeden rok, také přiznal, že výměnu „tak trochu“ čekal.

„Mluvil jsem o tom se svým agentem a ten mi sdělil, že je to možnost. Na trejd jsem se připravoval a jsem šťastný, že jsem skončil v Bostonu,“ dodal Kaše.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -