- Reklama -

Quenneville bude i nadále naším trenérem, prohlásil po krachu s Nashvillem generální manažer Blackhawks Stan Bowman

- Reklama -

Joel Quennevile se o pozici hlavního kouče Chicaga bát nemusí. A to i navzdory tomu, že v klubu panuje obrovské rozčarování poté, co Blackhawks podlehli Nashvillu v prvním kole play-off 0:4 na zápasy. Na tiskové konferenci to potvrdil generální manažer mužstva Stan Bowman.
„Joel je náš trenér. A bude jím i nadále. Joel a já budeme společně pracovat na tom, abychom zajistili, že už se nic podobného nikdy nestane,“ pronesl Bowman.
Quenneville disponuje smlouvou až do sezony 2019-2020.
„Na místě je vztek, frustrace a zklamání. Vztek pravděpodobně dobře vystihuje situaci, ve které teď jsme, a co cítím,“ řekl Quenneville.
Černí Jestřábi vypadli v úvodním kole bojů o Stanley Cup podruhé v řadě. Loni podlehli St. Louis Blues v sedmém rozhodujícím duelu. Letos jim proti Predators naprosto selhala ofenziva. Nejlepší tým Západní konference po základní části vstřelil ve čtyřech utkáních pouhé tři branky.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Bowman na setkání s médii, které trvalo zhruba dvanáct minut, hned šestkrát použil slovo „nepřijatelné“.
„Je nepřijatelné, abychom byli tam, kde jsme teď. Jsem frustrovaný. Naštvaný. Je pro nás velmi těžké takovou prohru vstřebat. Nepředstavovali jsme si konec sezony tak, že tady před vámi budu 22. dubna stát. Když si uvědomíte, jaká očekávání jsme měli, jde o naprosté selhání. Ani jsme se nepřiblížili úrovni, kterou jsme si tady za ta léta stanovili, a to je nepřijatelné,“ nechal se slyšet Bowman.
„Musím být lepší. O tom se nedá pochybovat. Vezmu všechno v potaz a můžu vám slíbit, že se zlepším. Odshora dolů, potřebujeme více.“
„Na počátku sezony jsme očekávali, že vyhrajeme Stanley Cup. To samé jsme očekávali i na startu play-off. Ani jsme se tomu nepřiblížili, proto potřebujeme vše přehodnotit,“ tvrdí razantně třiačtyřicetiletý manažer Chicaga.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -