- Reklama -

Rangers by měli nastoupit proti Tampě s Boylem i Glassem, Zuccarello je stále zraněný

- Reklama -

Obránce New Yorku Rangers Dan Boyle nedohrál rozhodující zápas s Washingtonem ve druhém kole play off National Hockey League, ale podle trenéra Alaina Vigneaulta bude připraven k prvnímu souboji s Tampou Bay ve finále Východní konference.
„Myslím si, že má všechno v pořádku a zítra bude do utkání připraven,“ uvedl čtyřiapadesátiletý rodák z Quebecu v rozhovoru se zámořskými novináři po pátečním tréninku mužstva v Madison Square Garden.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


V utkání proti Washingtonu odehrál Boyle 17 minut a 14 sekund. V polovině třetí třetiny ho u mantinelu zboural Brooks Orpik. Po tvrdém hitu urostlého obránce Capitals byl Boyle hodně otřesený. Zkušený bek zůstal chvíli ležet na ledě, pak po svých odjel na střídačku, ale do hry se už znovu nezapojil.
Včera trénoval po boku obvyklého parťáka Marca Staala a vše nasvědčuje tomu, že je připravený vrátit se do sestavy a být oporou defenzivy newyorského celku. „Dan má za sebou dobrý trénink. Věřím, že bude v pohodě,“ sdělil Vigneault.
Včerejší trénink Rangers vynechal Tanner Glass, dnes by ale měl být připraven nastoupit proti Lightning. Jednatřicetiletý křídelník odehrál v letošním play off NHL všech dvanáct utkání Blueshirts. „Pokud se do zítřejšího odpoledne nic nezmění, myslím si, že bude hrát,“ řekl Vigneault.
Kouč Jezdců potvrdil, že Mats Zuccarello už trénuje, ale zatím nebruslí. Norský hokejista je mimo hru od pátého utkání v sérii prvního kola play off proti Pittsburghu, ve kterém ho zasáhla do hlavy střela spoluhráče Ryana McDonagha. „Naděje žije vždycky,“ odpověděl Vigneault na dotaz novinářů, kteří se zajímali, jestli se Zuccarello stihne zapojit do souboje Rangers s Tampou Bay.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -