- Reklama -

Toronto posiluje před play off ofenzivu, z Tampy získalo útočníka Boylea

- Reklama -

Ještě v pondělí dopoledne útočník Tampy Bay Brian Boyle sdílel na sociálních sítích příspěvek o tom, jak se připravuje na zápas proti Ottawě. Místo toho se ale dozvěděl, že jej klub vyměnil do Toronta za útočníka Byrona Froese a výběr ve druhém kole letošního draftu. A je možné, že už dnes oblékne dres Maple Leafs v zápase proti San Jose.
„Bylo zajímavé, že jsem očekával, že nastoupím za Tampu a najednou už jsem v klubu nebyl. Takový pocit jsem jako hráč v NHL ještě nezažil, ale prošla si tím spousta jiných kluků a zvládli to,“ prohlásil Boyle.


Bude Vás zajímat: Výměny na poslední chvíli


„Jsem moc vděčný za všechno, co pro mne Tampa udělala a v mém srdci to bude vždy speciální místo. Ale i když je to smutné, tak najednou jsem v týmu, který má vysoké ambice, a to je pořádně vzrušující,“ dodal.
„Už jen hrát v Air Canada Centre bylo vždycky parádní. Ten rachot během zápasu od fanoušků, kteří hokejem žijí. Ta vášeň všude kolem. Těším se na to vzrušení,“ rozpovídal se dvaatřicetiletý útočník, jemuž v Tampě po letošní sezóně skončí tříletý kontrakt.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.

- Reklama -

„V Torontu je velký potenciál. Když tam začala hrát ta spousta mladých talentovaných kluků, bylo těžké proti nim nastupovat. A jsou pořád lepší a lepší. Celý tým funguje jako dobrá parta a co jsem slyšel, tak hodně drží spolu. To bude pro play off hodně důležité. Bude to skvělá výzva.“
Toronto momentálně bojuje ve Východní konferenci o poslední místo v play off a zkušený útočník se jim bude náramně hodit. Vždyť Boyle má na kontě 100 zápasů v play off a Tampě i předtím NY Rangers pomohl až do finále Stanley Cupu.
V letošní sezóně nasbíral 22 kanadských bodů (13+9) a má skvělou úspěšnost na vhazování – 53 procent. Do NHL byl draftován v roce 2003 týmem Los Angeles, Kings si ho vyhlédli už v prvním kole – 26. celkově.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -