- Reklama -

Rekonvalescence Krise Letanga se ubírá správným směrem

- Reklama -

Povzbudivá zpráva pro všechny příznivce kanadského hokejisty Krise Letanga. Obránce Pittsburghu, jenž se zotavuje z otřesu mozku, je na tom výrazně lépe. Osmadvacetiletý Kanaďan to uvedl v rozhovoru pro oficiální web NHL.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Cítím se skvěle. V každém případě dělám pokroky,“ pochvaluje si svou dosavadní rekonvalescenci Letang. „Navštívil jsem hodně různých lékařů a postupně se to zlepšuje. Určitě chci být připravený na začátek tréninkového kempu.“
Letošní sezóna skončila pro rodáka z Montrealu 28. března v utkání s Arizonou. V té době třetího nejproduktivnějšího zadáka soutěže museli během druhé třetiny odvézt do nemocnice poté, co se praštil do hlavy o mantinel po zákroku kapitána Coyotes Shanea Doana.
Letang vynechal posledních sedm utkání Pittsburghu v základní části soutěže a pět v play off. Osmadvacetiletý bek sice uvažoval o tom, že by se během série proti New Yorku Rangers vrátil do sestavy Pens, ale lékaři mu to nedovolili.
„Chtěl jsem už hrát, protože jsem se po dvou nebo třech týdnech cítil opravdu dobře. Ale nedovolili mi to. Chtěli mít jistotu, že z dlouhodobého hlediska to bude správné rozhodnutí,“ vysvětlil finalista Bill Mastertonovy trofeje za oddanost hokeji.
Letang odehrál v letošním ročníku National Hockey League 69 zápasů, ve kterých si připsal 54 kanadských bodů za 11 branek a 43 přihrávek.
Foto: Icon Sportswire
Zranění Krise Letanga

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -