- Reklama -

Tampa udělala z Kučerova svého nejlépe placeného hráče. Zbyde jí na Karlssona?

- Reklama -

Fanshop týmu
Nikita Kučerov se o své finační zázemí v nejbližších letech nemusí bát. Ruský elitní útočník podepsal v úterý s Tampou Bay novou osmiletou smlouvu v hodnotě 76 mil. dolarů. Kontrakt začne platit od příštího léta, kdy hokejistovi vyprší ten současný.
Pětadvacetiletý rodák z Kavkazu se s průměrnou roční gáží 9,5 mil. stane nejlépe placeným hráčem mužstva, když za sebou nechá i Stevena Stamkose (8,5 mil.).


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Kučerovovi nespadlo štědré prodloužení spolupráce do klína z ničeho nic. Šikovný křídelník má za sebou životní sezónu, v níž skončil se 100 body (39+61) jako třetí nejproduktivnější hráč NHL. V 17 duelech play-off k tomu přidal dalších sedm gólů a deset asistencí.
Tampa byla v posledních dnech považována také za nejžhavějšího adepta na získání služeb ottawského beka Erika Karlssona (čtěte ZDE) a podle Chrise Johnstona ze stanice Sportsnet jím i přes našponovaný rozpočet stále je. K uvolnění místa na Karlssonův plat má dojít pomocí dohody tří klubů.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -