- Reklama -

Tanguay nedohrál! Ovečkinova prudká střela ho poslala do nemocnice

- Reklama -

Kanadský hokejista Alex Tanguay nebude v dobrém vzpomínat na čtvrteční duel proti Washingtonu. A nejen vzhledem k porážce Avalanche 2:3. Pětatřicetiletý útočník utrpěl nepříjemné zranění po ráně pukem do obličeje.
Tanguay v osmé minutě druhé třetiny vložil hokejku do prudké střely Alexandra Ovečkina, puk se po ní svezl a trefil blokujícího hráče do pravé tváře. Rodák ze Ste-Justinea upadl na led, pak se ale rychle zvedl a spěchal na střídačku. Brzy poté, co zmizel v útrobách haly Pepsi Center, ho sanitka převezla do nemocnice na podrobnější vyšetření.
Vedení denverského klubu později oznámilo, že Tanguay má po střele ruského kanonýra zraněnou čelist. „Ještě jsem s ním nemluvil. Ale všichni jsme viděli, že dostal pukem přímo do čelisti. Probíhají další vyšetření. Více budeme vědět zítra,“ komentoval trenér Lavin Patrick Roy zdravotní stav svého svěřence.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -